Zpěvák a skladatel David Kraus se zamiloval do vaření. Ve druhé vlně lockdownu mu naprosto propadl a začal se více zajímat o akce i slevy. Pěstuje si i své bylinky, suroviny vybírá eko-bio a s láskou vaří pro sebe i svojí partnerku Sarah Opravilovou, která na svět letos v březnu přivedla dcerku Ester.
Sám není v jídle vybíravý ani partnerka, ale aktuálně ingredience krotí, nikoli gastronomické vášně a kreativnost a důvod je zcela jasný, který snadno vysvětlil. „Moje žena se stará o miminko, je na ní fixované a kojí a já zase kojím ji tím jídlem,“ popsal usměvavý David Kraus, jak to u nich doma chodí. Potvrdil také, že oba milují maso, proto s nadšením přijali pozvání na reopening do rodinného podniku El Gaucho, jenž se proslavil jedinečným steakhousovým konceptem, který má své starší úspěšné sestry v Thajsku, Vietnamu, Filipínách, Honk-Kongu, Německu a na Slovensku.
Naprosto spokojený milovník masa prozradil, že už v dobré víře a chuti na skvělý biftek zničil hodně kvalitního masa. Je nadšený, že El Gaucho nyní může navštívit už i Praze. „Snažím se vařit zdravě z dobrých surovin, ale když si chci udělat koncert, tak si na něj zajdu právě do takové restaurace jako je El Gaucho,“ potvrdil David Kraus, který v průběhu večera složil poklonu kuchařům, které nazval skutečnými alchymisty
Informace o El Gaucho naleznete například na:
Instagram: https://www.instagram.com/elgauchoczechrepublic/
Facebook: https://www.facebook.com/ElGauchoCzechRepublic/
Foto: El Gaucho a Herminapress