Panzani přichází na trh s řadou bezlepkových těstovin. Jedinečné a lahodné těstoviny vyznačující se vysokou kvalitou, odpovídají chutí i texturou klasickým těstovinám. Panzani zároveň představuje novinku v podobě Boloňské omáčky s masovými kuličkami.
„Bezlepkové těstoviny Panzani jsou vyrobeny z hnědé a bílé rýžové mouky a zároveň i z bílé a žluté kukuřičné mouky,“ vysvětluje Ivana Zajícová, marketing manager značky Panzani a doplňuje: „Díky tomu to jsou lehčí a zdravější těstoviny, ideální pro lidi s bezlepkovou dietou. Pochutná si na nich ale opravdu každý, protože chutí i texturou připomínají klasické těstoviny. Myslím, že zákazníci opravdu nepoznají rozdíl. Mohou se tak vzdát lepku, aniž by se vzdali svých oblíbených těstovin.“
Nová řada bezlepkových těstovin je k dispozici ve variantách penne, kolínka a špagety. Všechny tři druhy jsou v prodeji v balení 400 g a jejich doporučená maloobchodní cena je 69,90 Kč.
Kromě bezlepkových těstovin na spotřebitele čeká i novinka z oblasti omáček Panzani – Boloňská omáčka s masovými kuličkami. K její výrobě jsou použita opět čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku, sklízená v sezóně ve své plné zralosti, doplněná poctivými hovězími masovými kuličkami. „Naše boloňská omáčka ušetří čas zákazníkům, protože si připraví kvalitní večeři do několika minut a místo času stráveného vařením, se mohou věnovat rodině nebo svým koníčkům. Úspěch nové omáčky tkví v maximální chuti delikátního hovězího masa v podobě oblíbených masových kuliček a v omáčce z rajčat z italských polí,“ doplňuje Ivana Zajícová.
Doporučená maloobchodní cena omáčky s gramáží 400 g je 96,90 Kč.
Omáčka je dostupná například v obchodních řetězcích Billa a Albert, bezlepkové těstoviny je možné zakoupit v prodejnách Albert.
Více informací na www.panzani.cz