Magazín Elita

The Artisan: Na hosty čeká sváteční gastronomický zážitek

The Artisan: Na hosty čeká sváteční gastronomický zážitek

Den svatého Valentýna se již blíží, oslavte ho s těmi, které máte rádi stylově s valentýnskou nabídkou v pražské restauraci The Artisan. Šéfkuchař David Rejhon pro své hosty sestavil speciálně navržené menu, ve kterém vzdává hold vytříbeným chutím a kvalitním surovinám.

Valentýnské menu, servírované exkluzivně 14. února, připraví hostům čtyřchodový gastronomický zážitek, který nabídne čerstvé ryby a prémiové hovězí od pečlivě vybraných lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Následovat bude předkrm, kde hrají prim sýry z rodinné farmy Krasolesí doplněné domácími hruškovými povidly a lískovými ořechy. Hlavní chody nabídnou sumečka žraločího z ekologické farmy Rybí zahrada a steak z vyzrálé svíčkové od řezníků z Amaso. Sladkou tečku obstará domácí jahodový dezert s mandlemi a růžovým pepřem. Těšit se můžete také na interaktivní servis a příjemnou atmosféru za doprovodu živé hudby.  

Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V Artisanu nebude chybět servírovaný nedělní brunch s tradičně bohatým menu. Těšit se můžete na široký výběr předkrmů,   hovězí tatarák, pečené kachní stehno v kombinaci s domácím červeným zelím a bramborovými šiškami či stařený roštěnec z Josper grilu. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů jako jsou čokoládový dort s vanilkou a višněmi, medová tartaletka s ořechy nebo malinový sorbet s šumivým vínem a jedlými květy. 

The Artisan je moderní česká restaurace, která využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů, dbá na kvalitu, vlastní produkci, dodržování sezónnosti surovin a udržitelnost svého provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž ti nejpovolanější v čele se šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádějí své umění přímo před zraky hostů. 

Speciální valentýnský brunch proběhne 12. února od 12:30 a „zamilované “menu The Artisan si budou hosté moci vychutnat 14. února od 18:00.  

Více informací o restauraci The Artisan a její nabídce naleznete na www.theartisan.cz.

Fotogalerie
17052 17053 17054

Další články z rubriky

Sklizeň hroznů 2024: Valpolicella nabízí dobrou kvalitu navzdory výzvám počasí

Sklizeň hroznů 2024: Valpolicella nabízí dobrou kvalitu navzdory výzvám počasí

Co pro milovníky čaje? Elegantní konvici či sypanou směs od proslulého šéfkuchaře!

Co pro milovníky čaje? Elegantní konvici či sypanou směs od proslulého šéfkuchaře!

Zažijte Vánoce na Vysočině: vánoční trhy, bruslení pod širým nebem i světelný adventní kalendář

Zažijte Vánoce na Vysočině: vánoční trhy, bruslení pod širým nebem i světelný adventní kalendář

Lyžování v Livignu: Ráj pro milovníky zimních sportů

Lyžování v Livignu: Ráj pro milovníky zimních sportů

Vychutnejte si sváteční chvíle s luxusními výrobky řady SELECTION – nyní exkluzivně v PENNY

Vychutnejte si sváteční chvíle s luxusními výrobky řady SELECTION – nyní exkluzivně v PENNY

Levandulové údolí