Pekařství PAUL si pro tuto sezónu připravilo řadu novinek, které se však trochu vymykají klasickému pojetí francouzského pekařství. Tímto záměrem se snaží nalákat do svých pekařství nejen mladou generaci, ale i pořádný chlapy. Jak sám dodává ředitel pekařství PAUL Filip Kubernat: „Tolik novinek jsme v Paulovi neměli za poslední čtyři roky.“
První novinkou cílící na současnou mladou generaci je Asijský salát. Základ z rýžových nudlí je doslova zasypán křupavou mrkví, ředkví, červeným zelím a sójovými boby Edamame. Navrchu je pořádná dávka koriandru a arašíd. Salát je díky zelenině plný barev, ale i vitamínů. „Chuť je podpořena vlastním dresinkem, ve kterém se snoubí kyselost, slanost, sladkost, hořkost a tzv. pátá chuť Umami“ dodává produktová ředitelka Klára Fricová.
Skvělý Asijský salát, můžete zapít osvěžující a nádherně vypadající Vodou z růží. Tato voda je napěchována okvětními lístky z růží, které pocházejí z ekofarmy Ekokoza.cz. Lístky dodávají nápoji příjemně sladkou vůní růží, borůvky a rybíz zase osvěžující jemně kyselou chuť.
Na závěr tu máme novinku nejen pro pořádné chlapy. Domácí chléb s pastrami neboli hovězí v chlebu. Voňavé hovězí maso v pepři z vyhlášené Pršutérie Chovaneček je vložené do kmínového chleba, a to správné křupnutí zajistí kyselá okurčička. Vzhledem k pořádné porci masa a chleba, je tato novinka vhodná jako větší svačina či rychlý oběd.
Mezi další, neméně zajímavé letní novinky v pekařství PAUL patří Pošírovaná vejce s fazolkami a slaninou a croissant ve fit variantě s vejcem a čerstvou pažitkou.