Systers oznamují návrat svých biohackerských čokolád. Jsou ručně vyrobeny z nejkvalitnějších surovin, mají skvělou chuť a loni se vyprodaly během pár týdnů.
Čokoládu znali již staří Mayové a Aztékové. Považovali ji za božskou manu a zároveň jí přikládali značné léčivé vlastnosti. Už tenkrát věděli, že dokáže mírnit zažívací potíže, povzbudit unavenou mysl a také že působí afrodiziakálně. Od té doby prošla čokoláda řadou změn, přičemž některé, jako je třeba její průmyslová výroba, nebyly zrovna k lepšímu.
Naštěstí však pořád existují kvalitní čokolády, které nejsou jen pouhou sladkou neřestí, ale dodávají tělu řadu prospěšných látek a mysli značnou dávku vzpruhy. Obsahují totiž vysoký podíl kvalitní kakaové hmoty, jež je přirozeně bohatá na minerály, jako je hořčík, vápník či železo, vitamíny (B, C a E) a flavonoidy či alkaloidy.
Biohackerské čokolády Systers jsou v bio kvalitě, vegan friendly a na našem trhu nemají díky zpracování a využitým surovinám konkurenci. Navíc jsou ručně vyráběné v pražské řemeslné čokoládovně z vybraných surovin, jako jsou:
- Férové kakaové boby, které na své kolumbijské ekofarmě vypěstoval Justinián Suaréz, hnojí je přírodními probiotiky a ke svým zaměstnancům i přírodě chová hluboký respekt.
- Výtažky z blahodárných hub od finské značky KÄÄPÄ Mushrooms.
- Kvalitní lyofilizované ovoce pro svěží chuť.
- Kokosový cukr pro jemné a přirozené doslazení.