Magazín Elita

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla

Umění v kuchyni: Miele povyšuje digestoře na mistrovská díla

Miele je přední výrobce prémiových přístrojů pro domácnost, a tak není divu, že opět jako premiant představuje nástěnné digestoře DAH 4970 Sienna. Nový designový klenot pro moderní kuchyně má unikátní betonový a bronzově patinovým vzhled. Tyto inovativní digestoře nejsou pouhým funkčním prvkem, ale také výjimečným designovým doplňkem, který povznese každou kuchyň na novou úroveň elegance.

Beton a bronz: netradiční materiály v hlavní roli

Betonový vzhled digestoří Miele přináší do kuchyně moderní a industriální estetiku, která je aktuálně velmi trendy. Tento designový prvek se skvěle hodí například do minimalistických a loftových interiérů, v nichž se klade důraz na jednoduchost a čisté linie. Povrch v betonovém vzhledu je navíc velmi odolný a snadno se udržuje, což zaručuje dlouhou životnost a stále dokonalý vzhled.

Hřejivější varianta s bronzově patinovaným povrchem dodává kuchyni nádech luxusu a sofistikovanosti. Bronzová patina se zase výborně hodí k dřevěným a kamenným prvkům, což umožňuje vytvořit harmonický a útulný prostor.

Dokonalý soulad mezi funkčností a estetikou

Nové digestoře Miele přinášejí celou řadu benefitů, které ve své kuchyni rozhodně oceníte. Díky mimořádně tichému ECO motoru si můžete vychutnat klid a pohodu i při vaření. S hlučností pouhých 50 dB je tato digestoř ideální do otevřených prostor. Moderní technologie SmartControl a Con@ctivity umožňují snadné ovládání a automatickou regulaci výkonu digestoře podle potřeby. Con@ctivity zajišťuje, že digestoř automaticky reaguje na nastavení varné desky, což přináší maximální komfort při vaření.

Desetivrstvý nerezový tukový filtr zaručuje vysokou účinnost filtrace a snadné čištění v myčce nádobí. To znamená méně starostí s údržbou a více času na vaření. ECO motor šetří až 50 % energie ve srovnání s běžnými ventilátory, což je výhodné pro vaši peněženku i pro životní prostředí. LED osvětlení s tlumeným světlem a možností nastavení intenzity zajišťuje dokonalé osvětlení pracovní plochy a vytváří příjemnou atmosféru.

Špičková technologie ukrytá v uměleckém díle

Nové digestoře Miele DAH 4970 Sienna nejsou jen klasickým kuchyňským přístrojem, ale také designovým prvkem, který přináší do vaší kuchyně modernost, eleganci a funkcionalitu. Betonový a bronzově patinovaný vzhled dodává prostoru unikátní charakter, zatímco pokročilé technologie zajišťují maximální komfort a účinnost při vaření. Díky těmto vlastnostem se digestoře Miele stávají nepostradatelným pomocníkem v každé moderní kuchyni.

Získejte víc informací

Nechte se inspirovat a dopřejte své kuchyni kousek luxusu a moderní elegance s novými digestořemi Miele. Navštivte naše Miele Experience Centra v Praze a Brně nebo www.miele.cz a dozvíte se více o těchto jedinečných produktech, které přinášejí designovou revoluci do světa kuchyňských spotřebičů.

www.miele.cz 

Fotogalerie
20352 20353

Další články z rubriky

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA