Magazín Elita

Objevte tajemství voňavého a měkkého prádla s produkty EcoHaus

Objevte tajemství voňavého a měkkého prádla s produkty EcoHaus

EcoHaus přináší novinky, které zaručeně změní způsob, jak pečovat o vaše prádlo. Seznamte se s voňavými ubrousky do sušičky a vlněnými koulemi, které dodají měkkost a vůni vašemu prádlu.

Voňavé ubrousky jsou navrženy tak, aby provoněly vaše prádlo, jsou vyrobeny z měkkého materiálu, který chrání vlákna textilií a prodlužují jejich životnost. Díky esenciálním olejům bude vaše prádlo svěží a příjemná vůně přímořského vánku nebo božské levandule vydrží ještě dlouho, po vytažení ze sušičky. Kromě toho jsou ubrousky navrženy tak, aby byly bezpečné i pro jemné materiály, což znamená, že je můžete bez obav používat na všechny druhy prádla, od bavlněných triček až po hedvábné šátky. Ubrousky jsou hypoalergenní a vhodné i pro citlivou pokožkou.

Dalším produktem, který Ecohaus uvádí, jsou vlněné koule do sušičky. Jsou vyrobeny ze 100% přírodní vlny a představují ekologickou alternativu k chemickým změkčovadlům do prádla. Vlněné koule nejenže pomáhají změkčovat prádlo, ale také zkracují dobu sušení, což vede k úspoře energie. Navíc eliminují statickou elektřinu, což znamená, že vaše prádlo nebude po vytažení ze sušičky elektrizovat. Vlněné koule jsou opakovaně použitelné.

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme vložit do sušičky vždy tři vlněné koule, které skáčou mezi kusy prádla, což umožňuje hladký průtok horkého vzduchu. Zlepšená cirkulace vzduchu zrychluje sušení a pomáhá ušetřit až 30 % energie, což je významná úspora pro vaši peněženku i pro životní prostředí.

Vlněné koule zlepšují celkový proces sušení tím, že zabraňují shlukování prádla a zajišťují rovnoměrné sušení všech kusů. Tento proces se obejde bez použití škodlivých chemikálií, což ocení zejména lidé s citlivou pokožkou nebo alergiemi. Jako přírodní alternativa jsou vlněné koule ideální pro každou domácnost, která dbá na zdraví a udržitelnost.

Kombinace voňavých ubrousků a vlněných koulí tvoří dokonalý tým při péči o vaše prádlo. Ubrousky prádlu dodávají svěžest a vůni, zatímco vlněné koule zajišťují jeho měkkost a rychlejší vysušení. Ecohaus tak přináší řešení, které je nejen efektivní, ale také šetrné k přírodě. Tyto produkty jsou ideální pro každodenní použití a přináší radost z dokonale upraveného prádla s minimálním úsilím a maximálním ohledem na životní prostředí.

Voňavé ubrousky do sušičky s vůní přímořského vánku nebo božské levandule

  • Jsou vyrobeny z měkkého materiálu, chrání vlákna textilií a prodlužují jejich životnost
  • Dodají vůni po každém sušení
  • Jsou bezpečné i pro jemné materiály
  • Nádherně voní

Cena: 319 Kč / 40 ks v balení

Vlněné koule do sušičky

  • Zkrátí dobu sušení a ušetří až 30% energie
  • Po použití bude prádlo rovné, nadýchané a měkké a bude vypadat jako vyžehlené
  • Pohlcují vlhkost
  • Zmírňují statickou elektřinu a s prádlem je snazší manipulace a zbavíte se otravné přilnavosti
  • Zjemní tkaniny bez chemikálií
  • Šetří životní prostředí
  • Zabraňují shlukování prádla
  • Složení ze 100% přírodní vlny

Cena: 329 Kč / 3 ks v balení

www.ecohaus.cz

Fotogalerie
20510 20511

Další články z rubriky

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA