Magazín Elita

Nový HR portál HeRe rozšiřuje své aktivity o HR Meetupy

Nový HR portál HeRe rozšiřuje své aktivity o HR Meetupy

HeRe & Now je nový cyklus setkávání HR profesionálů a profesionálek, který pořádá nová HR platforma HeRe. První edice proběhne 12. září v pražském coworkingovém centru Operu a bude na téma diverzity, inkluze a rovných příležitostí. Na akci vystoupí například psycholožka Eliška Remešová nebo přední česká odbornice na diverzitu Jana Tikalová.

Moderní online HR Platforma HeRe vznikla začátkem letošního roku pod záštitou společnosti Benefit Plus. Personalisté na ní najdou obsah, který vzdělává, inspiruje i pomáhá, a také praktické pomůcky jako tipy na prověřené dodavatele nebo kalendář akcí.

Nyní rozšiřuje své aktivity směrem do offlinu a spouští pravidelná setkávání. „Cíl HR meetupů je stejný jako cíl platformy HeRe – zvyšovat odbornost HR profesionálů a profesionálek. Chceme otevírat témata, kterých se jiní obávají, poskytovat konkrétní informace a návody, umožnit sdílení zkušeností napříč HR komunitou a nabídnout novou perspektivu,” vysvětluje zakladatelka platformy HeRe Martina Skondrojanis.

Odborným garantem meetupu je nezisková organizace OPIM, která přes dvacet let pomáhá organizacím pracovat s rozmanitými týmy a diverzitou. Její zakladatelka Jana Tikalová zde bude mít přednášku s názvem Polidštění diverzity a interní komunikace bez módní vlny. Mezi další řečníky a řečnice patří kouč Petr Beneš, který bude mluvit o potřebách lidí ve firmě, psycholožka, psychoterapeutka, lektorka a zakladatelka institutu MEZILIDI a Eliška Remešová vysvětlí, proč je zvídavost nástroj k porozumění a tvoření vztahů a advokátka Barbora Klimešová bude odpovídat na dotazy spojené s legislativou, diverzitou, rovnými příležitostmi, férovým přístupem a inkluzí.

Součástí akce budou odborné přednášky, panelová diskuze, ale i nový formát HR rande, který v uvolněné atmosféře menší skupiny lidí kombinuje přednášku a diskuzi. „Baví nás přinášet zásadní témata v neformální atmosféře a kombinovat vážný obsah s ne až tak vážnou formou. Zajímají nás HR trendy a chceme se o nich bavit, ale naše meetupy nemají být jen o networkingu. Odborné informace, které na našich eventech zazní, mají umožnit lidem profesně růst. Přijďte a přesvědčte se sami,” zve Martina Skondrojanis.

www.hereforhr.cz/here-and-now

CO: HR setkání HeRe & Now: Diverzita, inkluze, rovné příležitosti

KDY: 12. září 2024 od 9:30 do 17:00
KDE: Coworkingové centrum Opero, Salvátorská 931/8, Praha 1

Vstupenky na celodenní akci seženete na GoOut od 1499 Kč. Občerstvení a oběd jsou v ceně.


Další články z rubriky

Co vše dělají zaměstnavatelé v ČR pro udržení svých zaměstnanců

Co vše dělají zaměstnavatelé v ČR pro udržení svých zaměstnanců

Dobročinné PENNY běhy přinesly přes 800 tisíc korun. Výtěžek putuje na pomoc seniorům

Dobročinné PENNY běhy přinesly přes 800 tisíc korun. Výtěžek putuje na pomoc seniorům

Zjistěte si kolik lidí stejného jména a příjmení žije v České republice

Tradiční festival Den hrdinů letos poprvé v Praze  představí humanitární základnu Na Výstavišti!

Tradiční festival Den hrdinů letos poprvé v Praze představí humanitární základnu Na Výstavišti!

Společně jsme silnější: C&A pokračuje v iniciativách na zvýšení povědomí o rakovině prsu

Společně jsme silnější: C&A pokračuje v iniciativách na zvýšení povědomí o rakovině prsu