Magazín Elita

VERMI by DARA je novinka pro zdravou a hebkou pokožku

VERMI by DARA je novinka pro zdravou a hebkou pokožku

Svěží na pohled, hedvábná na dotek a hydratovaná zevnitř. Přesně taková bude vaše pokožka po použití nové tělové péče VERMI by DARA.

Po šamponu VER a kondicionéru MI přichází na scénu sprchový gel BY a tělové mléko DARA, které přináší do péče o pokožku ten nejvyšší standard. "Mám ráda, když kosmetické přípravky opravdu fungují," prozrazuje Dara Rolins s tím, že právě proto složení nových produktů dlouho ladila: "V obou přípravcích je mimo mnoha dalších účinných ingrediencí i kyselina hyaluronová, která je spolehlivou zárukou vydatné hydratace."

Neméně důležitou součástí nových produktů BY a DARA je jejich parfemace. Jde (stejně jako u vlasových přípravků) o vůni LOLA, která v sobě spojuje bergamot, cedr, pudr, růži, luxusní jasmín sambac a další tajemné ingredience. "Jsem moc ráda, že LOLA bude součástí i tělových produktů, logicky tak doplňuje celou pečující řadu VERMI," dodává ještě DARA.

Sprchový gel BY

Sprchový gel pro perfektně očištěnou, hydratovanou, hebkou a provoněnou pokožku. Za své blahodárné účinky vděčí kombinaci výjimečných ingrediencí:

  • Hybridní kyselina hyaluronová (hybrid HA) - pro hloubkovou a dlouhodobou hydrataci, jež pomáhá zlepšovat pružnost pokožky, zjemňuje ji a také oddaluje známky stárnutí.
  • Estery mandlového oleje - hydratují pokožku těla, tím ji pomáhají udržovat dlouhodobě vláčnou a na dotek hebkou.
  • Kyselina mléčná - má mírné exfoliační vlastnosti, díky čemuž pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, což vede ke zjemnění pokožky.

Sprchový gel BY, 500 ml: 650 Kč/100 ml: 190 Kč.

Tělové mléko DARA

Tělové mléko pro dlouhodobě hydratovanou, provoněnou a hebkou pokožku. Své unikátní vlastnosti má díky těmto jedinečným složkám:

  • Oligomerní kyselina hyaluronová (oligo HA) - pro dlouhodobě pružnou, vláčnou a na první pohled zdravou pokožku.
  • Skvalen - udržuje pokožku hydratovanou, pružnou a hebkou.
  • Bambucké máslo - hydratuje, působí antioxidačně, zlepšuje elasticitu pokožky a také posiluje její přirozenou ochrannou bariéru.
  • Ovesný protein - hydratuje, podporuje přirozenou regeneraci pokožky a také ji pomáhá zklidňovat.
  • Kyselina mléčná - má mírné exfoliační vlastnosti, díky čemuž pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, a tím zjemňuje texturu pokožky.

Tělové mléko DARA, 500 ml: 750 Kč/100 ml: 190 Kč.

VER & MI & BY & DARA

Šampon VER a kondicionér MI byly začátkem naší cesty za komplexní péčí o krásu a zdraví. Díky unikátní kombinaci 12 aminokyselin, jež vlasy intenzivně hydratují a vyživují, si naše produkty získaly velmi brzy srdce našich zákaznic a zákazníků. Třešničkou na dortu je pak vůně Lola, luxusní směs jasmínu, růží a dalších vzácných složek, která dodává vlasům neodolatelný šarm a zanechává je provoněné po celý den.

Díky naší kompletní řadě VER MI BY DARA se nyní můžete postarat nejen o své vlasy, ale i o svou pokožku ve stejně vysokém standardu, na který jste u nás zvyklí.

Kdo je VERMI by DARA

Dara Rolins, nezaměnitelná ikona českého showbyznysu, otevírá dveře do svého stylového soukromí a nabízí svým zákazníkům širokou škálu produktů, do kterých vložila veškerou svou kreativitu a také srdce. Značka VERMI by DARA nabízí vedle pečující kosmetiky například luxusní denimovou kolekci, osobitý parfém nebo difuzéry a svíčky, které provoní každý kout vašeho domova.

„Vedle vysokého standardu, je pro mne nesmírně důležitá i udržitelnost," vysvětluje Dara, proč jsou její produkty vždy zhotoveny z kvalitních materiálů či ingrediencí a k jejich výrobě jsou využívány etické procesy, jako jsou například chráněné dílny či drobné manufaktury.

Photo credit: Lukáš Kimlička a Michaela Feuereislová

Fotogalerie
20666 20667 20668

Další články z rubriky

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Moravia Comfort přináší matrace pro ničím nerušený spánek

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Chladnička je skvělý přítel v letním horku

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA

Prestižní pražské starožitnictví Antique Cinolter členem CINOA