Magazín Elita

DEICHMANN představuje módní trendy pro nadcházející sezónu

DEICHMANN představuje módní trendy pro nadcházející sezónu

Někdy extravagantní, někdy sportovně šik, někdy naprosto uvolněně, jindy zase cool a rebelsky. Existuje mnoho způsobů, jak ukázat naši aktuální náladu, a osobní styl je jedním z nich. Ať už se chystáte na akční výlet s rodinou, jdete na pohodovou procházku s kamarádkou, nebo vyrážíte na víkendovou party, nová kolekce DEICHMANN pro podzim/zimu vám nabídne ten správný kousek pro každou situaci a emoční rozpoložení.

Aktuální módní trendy jsou stejně rozmanité jako ženy samotné. Modely ve stylu Mary Jane se v kolekci potkávají s biker boots, elegantní podpatky s platformami a lakovaným vzhledem, módní tenisky zase doplňují pohodlné kozačky, a tlumená hnědá, krémová a vínová rozbíjí tvrdou černou.

Špetka elegance v podobě „Mary Jane“, kotníkových bot a lodiček

Klasikou, která letos slaví návrat, jsou boty ve stylu Mary Jane! Tento druh obuvi s námi zůstane i na podzim a v zimě. Styl Mary Jane se představí klasicky na nízkých balerínkách, ale také na mokasínech s masivní podešví, jemných lodičkách i na modelech s nápadnými podpatky a platformami. Charakteristické pásky – často v kombinaci s jemnými přezkami – ukážou svou dvojí tvář. Umí být jemné a ženské, ale i extravagantní a poutavé.

Kotníková obuv vnese do hry ještě více elegance. Jemné podpatky, různé výšky holeně, stylové prvky v podobě nýtů a škála barev, jako je fialová, metalická stříbrná, krémová… Touto obuví vyšperkujete každý look, od business vzhledu po outfit na reprezentativní večeři.

Pro výjimečné chvíle tu jsou krásné lodičky. Jemný vzhled podtrhnou hladké subtilní modely, pozornost přitáhnou kousky robustní, na platformě, s výrazným zdobením.

Biker Look 2.0.: vyrobeno pro rebely

Také už slyšíte řev motorů? Je čas nazout biker boots. Černé robustní mokasíny i kozačky, boty pod kolena i overknees, masivní podešve a holeně, nýty, kovová očka a přezky – letos to biker boots dovedly k dokonalosti. Pro umírněnější vzhled volte klasické Chelsea, pokud naopak toužíte po extravaganci, obujte si modely na platformě, s kovovými detaily, nebo ve výrazné bílé barvě.

Skandální styl

Více je více! Styl nezná hranic, letos na podzim a v zimě vynikneme se skandální extravagancí! Černá a červená barva, mega platformy, lak, přezky… Extrémní vzhled se objeví napříč kolekcí, od kotníkových bot až po kozačky nad kolena. Stvořeno pro sebevědomé milovnice módy, které se nebojí experimentovat.

Vzhůru na chatu

Aby byla kolekce v harmonii, ukáže i svoji klidnou a zasněnou tvář. Jemné mokasíny, kotníková obuv a kozačky, které vzbuzují chuť strávit víkend v přírodě na chatě. Důraz je kladen na přírodní barvy i materiály. Modelům vládne hnědá, šedá, tmavá bordó, sametový vzhled a kůže. Ozvláštňují je jemné odlesky a detaily v podobě přezek a střapců.

Sportovní móda

Tenisky by neměly chybět v žádném dobře zásobeném botníku. Ať už nové sportovní, nebo chunky, joggery, či modely na platformě. Najděte ten pravý kousek k denimovému i „all black“ outfitu, šatům či kostýmku.

Pohodová zima

Když se venku setmí a ochladí, dopřejme si ještě větší pohodlí: se sněhulemi, ať už nazouvacími, nebo šněrovacími, a obzvláště oblíbenými modely na platformě. Co by to bylo za zimu bez umělé kožešiny. Objeví se jako příjemná vnitřní podšívka, stylové zdobení a lemování. V těchto modelech jste připraveni na koulovačku s dětmi i na pohodovou procházku zimní krajinou.

Něco pro pány

Krásné podzimní dny jsou ideální na vynesení vašich nových oblíbených tenisek. Představí se především v decentních kombinacích barev, zejména v černé, hnědé, béžové a modré. V popředí se drží kožený vzhled. Ať už u chunky, nebo
u klasických tenisek, ústředním designovým prvkem budou podešve. Buď bílé, které kontrastují s barevným zbytkem obuvi, nebo podešve s barevnými detaily. Pozornost upoutají celobéžové modely. V chladnějších dnech oceníte variantu tenisek s podšívkou.

V pánské kolekci nechybí ani elegantní šněrovací business modely obuvi, stejně jako teplejší vycházková obuv, až se zima naplno projeví. Vybrat si můžete z celé řady stylů, ať už jde o workery, kovbojský styl, nebo Chelsea.

Dětská móda: hry v zimní zemi zázraků

Divoká koulovačka, sáňkování a dovádění v mraze tak, až se dětské tváře rozzáří. Na ty nejmenší čekají každou zimu nová dobrodružství a na rodiče výzva, vybrat tu správnou obuv.

Malé nohy, velké objevy. Těm, kdo se nedávno odhodlali k nejistým prvním krůčkům, je třeba vybrat botičky. Kotníková verze tenisek je vhodná do krásných zlatavých podzimních dnů. Dětské nožičky potěší příjemná hřejivá podšívka a radost jim vykouzlí roztomilé plyšové detaily. Naopak do deště a sněhu volte kotníkovou obuv, která skvěle doplní každý zimní outfit.

Starší děti už kladou více důraz na styl. Tenisky je zaujmou designem. Elegantní vzhled, nápadné podešve, robustní designy, barevné kombinace. Dívky s typicky holčičím vkusem potěší odstíny bobulí, béžová a růžová. Chlapce pak khaki, tmavě modrá a hnědá.

Typické zimní počasí? Čas nazout kozačky! Dívčí trendy odrážejí rebelský vzhled po vzoru dospělé kolekce svým vlastním, klidnějším způsobem. Nýty, přezky, šněrování a kontrastní podešve dominují outfitu, aniž by byly příliš rušivé. Nechybí ani „mazlivý“ prvek v podobě plyšových prvků a třpytivého štrasu. Objeví se na hřejivých kozačkách, workerech, nazouvací i šněrovací obuvi.

V teple a suchu – chlapci se v zimní sezóně mohou těšit zejména na outdoorový vzhled. V centru pozornosti jsou šněrovací modely v šedé, béžové a hnědé barvě, okořeněné decentně projasňujícími barevnými detaily.

Fotogalerie
20688 20689 20690 20691 20692 20693

Další články z rubriky

Nová generace vysavačů „Guard“ od Miele dá tu nejlepší péči vaší podlaze

Nová generace vysavačů „Guard“ od Miele dá tu nejlepší péči vaší podlaze

Pečujte správně a šetrně o své prádlo

Pečujte správně a šetrně o své prádlo

VERMI by DARA je novinka pro zdravou a hebkou pokožku

VERMI by DARA je novinka pro zdravou a hebkou pokožku

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Kuchyň stříbrem oděná má své kouzlo

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!

Radiátor inspirovaný přírodou získal ocenění Red Dot!