Magazín Elita

Vylepšete svoji kuchyň černými doplňky

Vylepšete svoji kuchyň černými doplňky

Černá je v poslední době stálicí mezi trendy interiérového designu a nevyhýbá se ani kuchyni. Kuchyně v černé barvě vidíme čím dál tím častěji na instagramových feedech, v designových magazínech a domácnostech milovníků moderního designu.

Co se týká aktuálních trendů v interiérovém designu, zdá se, že černá je nová bílá. Černá je skvělou barvou v kombinaci s minimalistickými interiéry, kterým dodává elegantní a současně dramatický prvek. Už jeden černý kousek dokáže interiér zcela proměnit. Zejména proto, že tuto populární barvu lze snadno kombinovat s dalšími odstíny a barvami. Díky otevřeným a prostorným konceptům se kuchyně stává středem pozornosti a dokonalým místem pro designové kousky.

Vizuální klenot do kuchyně

Černá barva prostor opticky zmenšuje. Proto by celá černá kuchyňská linka neměla být v malých místnostech. Černé v kuchyni se ale vzdávat nemusíte. Vyzkoušejte alespoň černé kování na dvířkách, volně stojící černé spotřebiče nebo zajímavý obklad. Perfektní způsob, jak kuchyň ozvláštnit, představují kuchyňské baterie. Vodovodní baterie v černé barvě dodají prostoru osobitost. V interiéru působí moderně a jsou designově nadčasové. Hodí se do kuchyně jakéhokoliv stylu, ať už preferuje moderní, industriální nebo rustikální kuchyňský nábytek. Do prostoru přidají jemný kontrast a vyčlení kuchyňskou zónu jako elegantní prostor. Vyniknou jako doplněk k dřezům z granitu nebo keramiky, do kuchyní tmavě laděných nebo k dotvoření kontrastně laděného prostoru. Ideální je, pokud si vyberete novou baterii společně s dřezem.

Překvapivě u černých baterií neplatí, že by se hůře udržovaly. Pokud si vyberete černý matný povrch, není potřeba ho tak často leštit, aby vypadal dokonale. Stačí málo, omytí mýdlovou vodou a důkladné osušení měkkým hadříkem, aby se netvořily kapky.  Při výběru se zaměřte na kvalitní baterie, které jsou odolné proti poškrábání a mají kvalitní povrch, který vám usnadní jejich údržbu. Nové baterie vám mohou nabídnout celou řadu funkcí. Dnes už je téměř samozřejmostí vybavení perlátorem, který vám zajistí úsporu vodu. Tu provzdušní a vy ji tak spotřebujete mnohem méně. V kuchyni jsou skvělým pomocníkem baterie s výsuvnou sprškou. Díky ní bez problémů opláchnete větší hrnce, plechy nebo dokonale umyjete dřez. Při nedostatku místa sáhněte po flexibilní baterii s otočným elastickým ramenem, kterým nastavíte výšku a úhel pro mytí nádobí.

Mezi nejmodernější baterie patří ty s filtračním a chladícím systémem.

Kuchyňské baterie jsou jedním z nejčastěji používaných produktů v domácnosti. Proto společnost GROHE, přední světová značka kompletních koupelnových řešení a kuchyňského vybavení, věnuje mimořádnou pozornost odolnosti svých povrchů, aby se ujistila, že tyto povrchy obstojí ve zkoušce času. Objevte elegantní jednoduchost kolekce GROHE Black ve dvou variantách: Matte Black a Phantom Black.

Díky technologii trojího lakování byly všechny výrobky GROHE Phantom Black vylepšeny, aby byly trvanlivější a odolnější proti korozi, vyblednutí a poškrábání než černé varianty ošetřené práškovou barvou. Kromě toho černá barva Phantom Black lépe odpuzuje viditelné otisky prstů. Baterie vyžadují tedy méně čištění a snadno se udržují.

Produkty GROHE v barvě Matte Black s jednovrstvým práškovým lakováním jsou dostupnější, přesto však skvělou volbou pro každodenní použití v domácnosti. Barva je decentní, snadno se začlení do stávajícího interiéru a bude vám sloužit mnoho následujících let po nákupu.

 Dodejte své kuchyni okamžitý vzhled v podobě - a barvě - elegantní pákové baterie GROHE Start v matně černé barvě Matte Black!

Start Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE

S pákovou dřezovou baterií GROHE Eurosmart v barvě Matte Black budete mít jednoduchý, ale stylový design - a získáte všechny uživatelsky přívětivé funkce a čisté řemeslné zpracování, které očekáváte. Nízká výtoková trubice se plynule otáčí v rozsahu 140˚, čímž nabízí větší flexibilitu u dřezu, aniž by narážela do okolních stěn. 

Eurosmart Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE

 Pro rušnou moderní kuchyni potřebujete baterii, která vypadá velmi stylově a funguje opravdu dobře. Vítejte u kuchyňské baterie GROHE Essence Professional v přízračné černé barvě Phantom Black, která má výrazný industriální styl, jenž vylepší každý prostor, ale také skutečnou vnitřní krásu, protože je vybavena skvělými funkcemi. 

Essence Páková dřezová baterie, DN 15 | GROHE

Baterie GROHE Essence SmartControl v barvě Phantom Black s lehkým dotykovým ovládáním namísto pákové rukojeti přináší do vaší kuchyně elegantní moderní vzhled. Funkce SmartControl umožňuje zapnout a vypnout vodu stisknutím tlačítka - například zápěstím nebo loktem, což je velmi pohodlné, když máte špinavé ruce nebo držíte pánev. 

Essence SmartControl Dřezová baterie s technologií SmartControl | GROHE Sledujte nás na sociálních sítích: Facebooku, Twitteru, Instagramu, LinkedIn a YouTube.

Fotogalerie
20732 20733 20734

Další články z rubriky

Výlet po pohoří Wallowa s podzimní limitovanou kolekcí Columbia Heritage Wallowa

Výlet po pohoří Wallowa s podzimní limitovanou kolekcí Columbia Heritage Wallowa

Ještě šetrnější, rychlejší a pohodlnější – nové pračky a sušičky Miele

Ještě šetrnější, rychlejší a pohodlnější – nové pračky a sušičky Miele

DEICHMANN představuje módní trendy pro nadcházející sezónu

DEICHMANN představuje módní trendy pro nadcházející sezónu

Nová generace vysavačů „Guard“ od Miele dá tu nejlepší péči vaší podlaze

Nová generace vysavačů „Guard“ od Miele dá tu nejlepší péči vaší podlaze

Pečujte správně a šetrně o své prádlo

Pečujte správně a šetrně o své prádlo