Magazín Elita

Čaje T’Estim: Organické nálevy a čaje z Mallorky prospívají zdraví a duševní pohodě

Čaje T’Estim: Organické nálevy a čaje z Mallorky prospívají zdraví a duševní pohodě

Natural Mallorca, značka, která se zapsala do povědomí díky své oblíbené a vysoce ceněné soli FLOR DE SAL, považované mnohými za nejlepší sůl na světě, nyní rozšiřuje svůj sortiment o další unikátní produkty. Těmito novinkami jsou čaje T’Estim, které jsou pěstovány a sbírány přímo na slunné Mallorce.

Tyto čaje nejsou jen obyčejnými nápoji, ale představují komplexní přístup k péči o zdraví a duševní pohodu. Jsou vyráběny z pečlivě vybraných, ručně sbíraných surovin z lokálních farem, což zajišťuje jejich nejvyšší možnou kvalitu. Navíc se pyšní 100% bio kvalitou a jsou nositeli prestižního certifikátu EU Organic, který je zárukou ekologického zemědělství a šetrného přístupu k přírodním zdrojům.

V pestré nabídce nalezneme například ECO čaj z olivových listů, nesoucí poetický název "Tekuté zlato ze Středomoří". Tento čaj je vyroben z listů olivovníku, které jsou bohaté na oleuropein. Oleuropein je dobře známý svými silnými antioxidačními vlastnostmi, které pomáhají neutralizovat škodlivé volné radikály v těle. To je klíčové pro ochranu buněk před poškozením a stárnutím, což z čaje činí nejen lahodný nápoj, ale také přírodní prostředek s protirakovinným potenciálem. Účinky tohoto čaje jsou mnohostranné – od posílení imunity přes snížení krevního tlaku a hladiny cholesterolu až po léčbu cukrovky a prevenci parazitů ve střevech. Dokonce se doporučuje pro zmírnění hemeroidů. Kromě toho je jeho složení jednoduché, ale efektivní, obsahuje totiž 100% bio olivové listy.

Další pozoruhodnou volbou je ECO čaj pro zažívání nazvaný "Digestiva". Tento léčivý bylinkový čaj je speciálně navržen pro podporu střevní rovnováhy a zlepšení trávení. Pomáhá nejen s trávením potravin a nadýmáním, ale je také účinný při léčbě střevních zánětů, pálení žáhy a refluxu. Jeho složení obsahuje měsíček, citronovou verbenou, fenykl, heřmánek, mátu a rozmarýn, což je směs, která je ideální pro vyvážené trávení a má protizánětlivé i sedativní účinky.

V sortimentu čajů T’Estim nalezneme i další lahodné a léčivé směsi, které se zaměřují na různé aspekty zdraví. Je zde například čaj posilující imunitu, relaxační čaj obnovující rovnováhu nervové soustavy či čaje pro zmírnění úzkosti, nespavosti a stresu. Každý milovník čajů si zde může vybrat podle svých preferencí, ať už je to mátový, heřmánkový, tymiánový nebo ovocný čaj. Výjimečná je také jemná čajová směs z bylin, která pomáhá udržet hormonální rovnováhu, což je klíčové pro celkovou pohodu a zdraví organismu. T’Estim čaje od Natural Mallorca tedy nepředstavují jen obyčejný šálek čaje, ale komplexní zážitek a cestu za zdravím a harmonií těla i mysli.

ECO ČAJ – OLIVOVÉ LISTY – ULLASTRE 24 g/12 sáčků: 169 Kč

Tekuté zlato ze Středomoří. Listy olivovníku obsahují oleuropein, což je silný antioxidant, který neutralizuje škodlivé volné radikály a chrání buňky před poškozením a stárnutím, působí proti rakovině. Čaj z listů má nespočet léčebných vlastností! ÚČINKY: POSÍLENÍ IMUNITY, SNIŽUJE TLAK A CHOLESTEROL, LÉČÍ CUKROVKU, PŮSOBÍ PROTI PARAZITŮM VE STŘEVECH. Výluh pomáhá na hemeroidy. SLOŽENÍ: 100% Bio olivový list. Podávejte 3-5 šálků denně. Příprava: 1sáček/1šálek, 92-96 °C, louhujte 2-5 min. Doporučujeme s citronem a bio medem.

ECO ČAJ – ZAŽÍVÁNÍ – DIGESTIVA 24 g/12 sáčků: 169 Kč

Léčivý bylinkový čaj pro střevní rovnováhu. Pomáhá zlepšit trávení potravin, ulehčuje nadýmání. Jemný a voňavý čaj pomáhá léčit střevní záněty, pálení žáhy a refluxu, vyrovnává nervový systém. Účinky: STŘEVNÍ POTÍŽE, TRÁVENÍ, PÁLENÍ ŽÁHY, NERVY, ZÁNĚTY. Složení: měsíček, citronová verbena, fenykl, heřmánek, máta, rozmarýn. Tato čajová směs bio léčivých bylin, je ideální pro vyvážené trávení, je protizánětlivá a sedativní, pomáhá našemu trávicímu systému být v harmonii. Podávejte 3-5 šálků denně. Příprava: 1sáček/1šálek, 92-96 °C, louhujte 5-10 min.

K dostání na www.naturalmallorca.cz

 

Fotogalerie
20771

Další články z rubriky

Zpátky do formy po létě? Next.Move dobývá digitální svět s vylepšenou verzí aplikace NEXT WORKOUT

Zpátky do formy po létě? Next.Move dobývá digitální svět s vylepšenou verzí aplikace NEXT WORKOUT

Proočkovanost seniorů v ČR je nízká, roste počet jejich onemocnění i úmrtí

Proočkovanost seniorů v ČR je nízká, roste počet jejich onemocnění i úmrtí

Několik  tipů pro zlepšení zraku: vitamíny, oční gymnastika, příroda

Několik tipů pro zlepšení zraku: vitamíny, oční gymnastika, příroda

Travel Family pomáhá Čechům objevit Retreat, zaměřující se  na relaxaci a osobní rozvoj

Travel Family pomáhá Čechům objevit Retreat, zaměřující se na relaxaci a osobní rozvoj

Možnosti využití placenty po porodu

Možnosti využití placenty po porodu