Magazín Elita

Zpátky do formy po létě? Next.Move dobývá digitální svět s vylepšenou verzí aplikace NEXT WORKOUT

Zpátky do formy po létě? Next.Move dobývá digitální svět s vylepšenou verzí aplikace NEXT WORKOUT

Po úspěchu fitness klubů, se letos Next.Move rozhodlo dobít i digitální svět. S novým updatem aplikace NEXT WORKOUT chce poskytnout prémiový fitness zážitek ještě více zákazníkům.

Léto často narušuje pravidelný režim cvičení a teď po prázdninách se mnoho z nás snaží najít cestu zpět do formy. To si tým Next.Move dobře uvědomuje, a proto se vydává naproti všem, kdo chtějí znovu najít svůj ztracený rytmus. NEXT WORKOUT dokáže být motivační parťák a zároveň osobní kouč, který provede každým krokem tréninku.

Aplikace nabízí do detailu vyladěný design, intuitivní ovládání a prémiový fitness zážitek, ať už je uživatel doma, v gymu nebo kdekoliv jinde. Aktuálně nabízí 18 tréninkových plánů a téměř 30 dalších extra workoutů pro všechny úrovně obtížnosti i zaměření - od silového workoutu, přes funkční trénink až po jógu. Najdete mezi nimi například dobrodružství až na vrchol formy HYROX PREP,postpartum regenerace MOM STRONG nebo komplexní trénink pro začátečníky BODYBOOST a spoustu dalšího.

Všechny tréninky vznikly ve spolupráci s top trenéry, kteří uživatele provedou každým cvikem prostřednictvím unikátních videí. NEXT WORKOUT také klade důraz na individuální přístup a každý s ním má svůj progres doslova pod palcem.

A tím to ani zdaleka nekončí. Tým Next.Move spolu s vývojáři rozhodně nezaháleli a k releasu nové verze aplikace si nachystali ještě několik novinek, které posunou uživatelský zážitek zase o kousek dál. Jednou z nich jsou TIMER. Ten nabízí přesný odpočet ke každému cviku, aniž by bylo potřeba opustit aplikaci. Další novinkou je KRUHOVÝ TRÉNINK, který efektivně střídá cviky tak, aby přinesl maximální výsledky a extra dávku endorfinů. A na závěr funkce virtual HIGH FIVE, která uživatelům poskytne zaslouženou podporu přímo od kouče před i po každém workoutu.

„Aplikace byla dlouho jedním z našich vysněných cílů, a mám obrovskou radost, že se nám ji daří neustále posouvat kupředu. Teď můžeme uživatelům přinést zásadní update, který ještě vylepší jejich zážitek. Chápeme, že trénink v gymu vyžaduje určitou energetickou, časovou i finanční investici, které mohou být pro někoho bariérou. Věřím, že s NEXT WORKOUT se nám podaří tuto bariéru zbořit a přenést prémiovou atmosféru našich fitness clubů i tréninků až k uživatelům do kapsy.” neskrývá radost zakladatel Next.Move, Julián Jančík.

Next.Move servíruje uživatelům designovou novinku, která je dokonalou alternativou osobního trenéra za výhodnější cenu. Pokračuje tak ve svém odhodlání podporovat zdravý životní styl a nabízet inovativní zážitek z fitness.

Vylepšená verze aplikace NEXT WORKOUT je už nyní ke stažení na App Store. Aktualizace včetně nových extra workoutů, tréninkových plánů a trenérů pak budou přicházet každé 3 měsíce.


Další články z rubriky

Proočkovanost seniorů v ČR je nízká, roste počet jejich onemocnění i úmrtí

Proočkovanost seniorů v ČR je nízká, roste počet jejich onemocnění i úmrtí

Čaje T’Estim: Organické nálevy a čaje z Mallorky prospívají zdraví a duševní pohodě

Čaje T’Estim: Organické nálevy a čaje z Mallorky prospívají zdraví a duševní pohodě

Několik  tipů pro zlepšení zraku: vitamíny, oční gymnastika, příroda

Několik tipů pro zlepšení zraku: vitamíny, oční gymnastika, příroda

Travel Family pomáhá Čechům objevit Retreat, zaměřující se  na relaxaci a osobní rozvoj

Travel Family pomáhá Čechům objevit Retreat, zaměřující se na relaxaci a osobní rozvoj

Možnosti využití placenty po porodu

Možnosti využití placenty po porodu