Leden bude v síti francouzských pekařství PAUL ve znamení pravé francouzské tradice, reprezentované ikonickými croissanty. Oblíbenou klasiku obohatí neodolatelné novinky.
Lahodný pistáciový croissant si zákazníci zamilovali již na podzim, zejména pro jeho vyváženou kombinaci chutí a luxusní konzistenci. Nově se však můžete těšit i na dvě čerstvé příchutě – stále oblíbenější slaný karamel a praliné, ve které se snoubí kvalitní čokoláda a křupavé lískové oříšky. Tyto variace potěší nejen milovníky sladkých dobrot, ale také ty, kteří hledají originální chuťový zážitek.
„Croissanty PAUL patří mezi to nejlepší z francouzské pekařské tradice. My jsme je nyní posunuli na další stupeň. Již při prvním ochutnání si vás získají svou jemností, vrstvením a lahodnou chutí. Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout stále nové zážitky a rozšiřovat portfolio našich produktů," uvedl ředitel pekařství PAUL v ČR, Filip Kubernat.
Nová pobočka na Václavském náměstí
Další skvělou zprávou je, že v polovině ledna se otevře již druhá pobočka PAUL na Václavském náměstí. Tento krok odráží rostoucí oblíbenost značky mezi zákazníky v Praze. " Pekařství PAUL stabilně roste, což nám umožňuje dále expandovat a přibližovat francouzskou gastronomii většímu počtu lidí. Jsme nadšeni, že můžeme otevřít další pobočku v srdci Prahy, a věříme, že si najde své stálé i nové zákazníky," dodal Filip Kubernat.
PAUL tak pokračuje v trendu rozšiřování po Praze a zůstává věrný svému poslání – přinášet autentické francouzské pečivo a zážitky těm, kteří si chtějí dopřát kousek Francie v české metropoli.