Galavečeře v pražském Le Palais Art Hotel Prague byla mimořádnou společenskou událostí.
Slavnostní událost se konala 31. října 2015 za účasti mimořádných osobností a patřila k aktivitám společnosti Degustando Italia, která nedávno vstoupila na český trh. Jejím cílem bylo představení společnosti, italské kuchyně a networking. Zakladatel společnosti, pan Ovidio Perra, spolu se svým synem Marcem, který je ředitelem české pobočky, připravili neformální setkání formou večeře, kterou vařil italský šéfkuchař Emmanuele Innocente. Svojí návštěvou poctili pořadatele také přátelé z Palerma, odkud rodina Perrů pochází.
Mimořádným hostem, který se stal se svou partnerkou ozdobou a bavičem večera, byl Massimo Fortunato Mariello, pianista Erose Ramazzottiho, který hostům zahrál několik skladeb. „Tento večer se nesl v duchu dobré nálady a skvělého jídla. To je pro Italy typické a není tedy s podivem, že jsme s partnerkou, která mimochodem pochází s České republiky, odcházeli mezi posledními hosty,“ komentuje pianista, který je znám pod přezdívkou Nabuk.
Menu:
- Předkrm – Sushi z ryb a plodů ze Středozemního moře, chobotnice, červené krevety, tuňák, mečoun, „bottagara“, ančovičky a čerstvé ryby ze Sicílie chytané na udici.
- Mezichod – Tři druhy tataráčku z tuňáka, mečouna a červených krevet.
- Hlavní chod – Pražma královská „al cartoccio“ (pečená v alobalu s citrusovými plody ze Sicílie).
- Dezert – Typický sicilský dezert.
Neopakovatelnou hudební společnost dělal po většinu času DJ Ravin, hvězda pařížského Buddha Baru.
Banket byl pro hosty jedinečným gastronomickým i společenským zážitkem a proběhl za podpory společností Miele, Longo Designe, Romano, Modulnova, BMW, magazínu Leaders Prague a profesního magazínu Best of. O úspěšný průběh večera se významně zasadil manažer společnosti Degustando Italia, Skander Mahdouani.
Zdroj: Michaela Lejsková
Foto: Jaroslav Tatek
Oficiální web Degustando Italia www.degustandoitalia.cz