Každý z nás má zájem, aby vše, co jíme, bylo pestré a v nejvyšší kvalitě. Na takovéto filozofii je postavena síť moderních řeznictví MeatPoint, která otevřela další svojí pobočku, a to nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky skutečně čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa, kvalitních uzenin, paštik a polévek a opomenout nemůžeme ani kvalitní čerstvé těstoviny.
„Připravujeme krůtí směs se zeleninou, burgry přímo na gril, ochucené špízy z panenky a kuřecího masa, máme i maso naložené v různých marinádách, třeba bylinkové, pepřové nebo chilli, do kterých nakládáme kuřecí, vepřové a hovězí maso, takže vaření je velmi jednoduché. Doma stačí dát maso jenom na gril nebo na pánev,“ představuje nabídku řeznictví MeatPoint vedoucí prodejny Vladimír Roller.
Šíře sortimentu moderního řeznictví a uzenářství bude samozřejmě mnohem pestřejší. Na pultech zákazníci najdou vyzrálé české hovězí, farmářské české kuře i králíka, zvěřinu ze Šumavy, vepřové, telecí, krůtí, jehněčí i kachní maso. A také tatarák, různé nádivky či sušené šunky. Sortiment masa a masných produktů doplní čerstvé pečivo, olivové oleje, zajímavá vína, koření, marmelády nebo čokoláda.
Vlajkovou lodí nabídky MeatPoint zůstává vyzrálé bio hovězí maso pocházející z masných plemen Aberdeen Angus, Simentál a Český strakatý skot, která jsou chována na volné pastvě na úpatí Krušných hor v příjemném prostředí ekologické farmy. Mladí býčci a jalovice jsou poráženi zhruba ve dvou letech a maso je následně zpracováváno na vlastních bio jatkách. Veškeré hovězí prochází dvěma až třemi týdny tzv. mokrého zrání, takže je vhodné také na steaky. Zráním se zvyšuje vaznost svaloviny a maso nabývá měkčí a křehčí konzistence. Vyzrálé maso má typickou vůni, chuť, vzhled a předpoklady pro co nejlepší kulinární využití.
Více se dozvíte na: www.meatpoint.cz