Pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka – s tipy pro vegany i pro milovníky masa Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář-celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé. Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi. Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa. Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví.
Fotografie Lucie Drlíková 299 Kč | vázaná bez přebalu | 200 stran | 190 x 245 mm