Kvalita má ve společnosti LE & CO, výrobce oceňovaných uzenin, nejvyšší prioritu a té je podřízeno vše. Oprávněně patří mezi nejvýznamnější výrobce šunky a masných specialit v České republice. Zamysleli jste se někdy, kolik za každým výrobkem, který se dostane na váš stůl, stojí práce?
Rozhodně to jsou dlouholeté zkušenosti, nekompromisní profesionální přístup, maximální péče o bezpečný a hygienicky nezávadný postup při výrobě, osvědčené recepty, ale také rodinné tradice navazující na odkaz zakladatele společnosti Ing. Jiřího Lence. Samozřejmostí ve společnosti LE & CO je návrat k přirozeným hodnotám, které se v dnešní uspěchané době zcela vytrácí a profesního růstu. Zdokonalování pracovních postupů je samozřejmostí, proto jsou mastné výrobky zcela bezlepkové a bez alergenů. Na pultech najdete až na padesát druhů výrobků a všechny prošli dlouhým obdobím zkoušek, laboratorních vyšetření a ověřování výrobku. Napadlo by vás, že oddělení LE & CO, kde se šunka plátkuje, jsou zavedena taková opatření, která se rovnají těm na operačních sálech v nemocnici. Nechybí například takové přístroje, jako jsou germicidní lampy, technika, která nastavuje přetlakový vzduch v místnosti, nechybí ani několikastupňová desinfekce. A největším překvapením rozhodně je, že je šunka kontrolována také rentgenem, kterému nezůstane utajená žádná případná cizorodá látka.
Foto: LE&CO