Není nic hezčího, než začít víkend s těmi, které máte rádi a u dobrého jídla. Pro všechny, kteří milují posezení s rodinou a přáteli v příjemném prostřední a u lahodných pokrmů, připravuje pražský Pohostinec Karlín speciální brunche, které se konají pravidelně v sobotu od 11.00 do 14.30 hodin.
Každou sobotu je v nabídce jiné menu a tak i při pravidelných návštěvách je pestrost zajištěna. Součástí brunche jsou vždy dva teplé servírované chody, jeden rybí a jeden masový. Dále pak salátový a předkrmový bar, ze kterého můžete konzumovat neomezeně a pochutnat si na salátech, ale i polévce nebo variacích zeleninových a masových předkrmů. Sladká tečka na závěr nesmí chybět a i zde můžete volit z několika dezertů. V ceně brunche máte navíc kvalitní prosecco i domácí limonády. Na svůj dětský bufet, s těmi nejoblíbenějšími jídly jako jsou řízečky nebo těstoviny, se můžou těšit i malí jedlíci do 6 let, kteří mají navíc vstup zdarma. Po dobrém jídle je pro ně připravený plně vybavený dětský koutek, kde se zaručeně nudit nebudou, což ocení i rodiče, kteří si tak budou moct vychutnat brunch v klidu a pohodě.
„Rodinné brunche jsme se rozhodli zařadit pro jejich vzrůstající oblibu a věříme, že se naše pojetí sobotních brunchů uchytí a najde si své příznivce nejen v Karlíně. Hostům nabídneme výběr z toho nejlepšího a díky tomu ochutnají různé delikatesy a užijí si rodinnou pohodu u nás v restauraci," vysvětluje šéfkuchař Pohostince Karlin Jakub Katolický.
Cena za jednu osobu činí 590,- Kč, děti do 6 let jsou zdarma a děti od 6 do 12 let za 259,- Kč.
Rezervace je z kapacitních a provozních důvodů nutná, a to na telefonním čísle +420 731 636 318 nebo na e-mailu karlin@pohostinec.cz.
Navštívit můžete web restaurace: https://karlin.pohostinec.cz/
Pro naše stálé zákazníky a labužníky nabízíme navíc věrnostní kartu YIM&PIJU, díky které získávají automaticky slevu 10% na konzumaci a to nejen v Pohostinci Karlín, ale také v Pohostinci Monarch a restauraci Gran Cru. Tuto věrnostní kartu si můžete aktivovat na našich webových stránkách nebo u manažera restaurace.
-id-